Logga in

Verksamhet

Välkommen till vår klubb!

Vårt mål med klubben är att det skall vara en klubb som främjar sporten pistolskytte inom de grenar där medlammar är intresserade av att vara aktiva. Vi bedriver idag skytte inom de nationella grenarna, magnumskytte samt svartkryt. Dynamiskt skytte har vi ingen möjlighet att bedriva då vår bara inte tillåter den typen av skytte.

Oavsett om du är intresserad av precision, fält, magnum eller svartkrut så vill vi att du skall kunna utöva dessa grenar på ett säkert och seriöst sätt!

Vi är ingen gun-club, det vill säga om du bara är ute efter att få en vapenlicens så är inte detta rätt klubb för dig. Vi vill utveckla pistolskyttet som sport och hobby men ger inte föreningsintyg till medlemmar som inte har en ambition till seriös träning och tävling. Vapen som inte passar för att tävla i någon av de grenar som klubben är aktiv inom kommer inte ges intyg för.

Om ovanstående låter intressant så håll utkik på denna hemsida när vi har intag av nya medlemmar. Normalt sett sker det en gång per år för att klubbvapen skall räcka till de som är nya undertiden man tränar och får upp sin kompetens inför att skaffa sitt första egna vapen.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.